Over Indira Reynaert

Een bureau voor digitale professionalisering en bekwaamheid en waar dat vandaan kwam.

Mijn naam is Indira Reynaert. Ik werk als onafhankelijk opleidingsauditor en onderwijsadviseur. In 2010 ben ik begonnen met peer reviews als werkveld-expert bij een onderwijsaccreditatie in het domein creative business. In die tijd werkte ik als zelfstandig online marketingcommunicatie- en mediaspecialist, veelal op strategische posities en als universitair practicumdocent. Vijf jaar later heb ik mijn focus verlegd van uitvoerende strategie naar onderwijsadvies en houd ik mij bezig met digitale professionalisering en bekwaamheid van talent.

Ik ben inzetbaar bij certificeringen, onderwijsaccreditaties en toetsen nieuwe opleiding binnen verschillende clusters waar digital een rol speelt. Tevens begeleid ik bedrijven die werknemers training of scholing bieden in het kader van digitale professionalisering en leven lang leren.

Een bureau in bekwaamheid moet zelf ook bekwaam zijn. Zo heb ik ruim twaalf jaar als digital professional voor verschillende organisaties en bedrijven gewerkt. Vaak ging het om online specialisme in combinatie met professionalisering van talent. Daarnaast heb ik gedoceerd (2004-2016) aan de masteropleiding nieuwe media en digitale cultuur aan de Universiteit Utrecht. 

Als ambassadeur van leven lang leren vind ik het belangrijk om zelf continu aan mijn bekwaamheid te werken. Zo ben ik sinds 2017 BKE-gecertificeerd door Cito en volg ik momenteel de professionele Master EN, Leiderschap en Begeleiding bij veranderprocessen (2017-2018) aan Fontys Hogescholen. In augustus 2018 start ik met de Master Toetsdeskundige in Tilburg.

G.Indira Reynaert MA
G.Indira Reynaert MA

Deskundigheid

  • Master of Arts – MA, nieuwe media en digitale cultuur, UU (2002);
  • Onafhankelijk;
  • Onderwijskundig begeleider hoger beroepsonderwijs;
  • Professioneel;
  • Relevant netwerk van peers;
  • Werkveld-expert.

Bevoegdheid

  • BKE-gecertificeerd toetsdeskundige, Cito (2017);
  • Nima Qualified Examiner, Nima (2016).